Εταιρία

~ από το 2014 ~

Λίγα λόγια για εμάς

Η εταιρία ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ, αποτελεί μια πρότυπη βιομηχανική μονάδα τυποποίησης ρυζιών και οσπρίων, με έδρα τη ΒΙ.ΠΕ. Δράμας.

Από το 2014 έως και σήμερα βασικός πυλώνας της εταιρίας είναι η εξασφάλιση της υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας των παραγόμενων προϊόντων, βασισμένη στην κάλυψη των διατροφικών αναγκών των πελατών της με προϊόντα τα οποία θα εξασφαλίσουν τη μέγιστη ποιοτική και γευστική ικανοποίηση τους.

Το όραμα και ο στόχος της εταιρίας είναι να προσφέρει στον καταναλωτή προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας, υγιεινά, με ιδιαίτερο σεβασμό στο περιβάλλον και στις ανάγκες του.

Η εξυπηρέτηση των πελατών αλλά και η απόλυτη ικανοποίηση των καταναλωτών αποτελούν θεμελιώδη βάση της  εταιρίας, χτίζοντας μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τον καθένα ξεχωριστά.

~ οι ετικέτες μας ~

Μεγάλη ποικιλία προϊόντων

Στη μεγάλη ποικιλία των προϊόντων της εταιρίας ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ, περιλαμβάνονται οι σειρές προϊόντων
ιδιωτικής ετικέτας αλλά και προϊόντα που συσκευάζονται για ομίλους και πελάτες (Private Label).

~ πιστοποιητικά ~

Ποιότητα και έλεγχος

Όλα τα προϊόντα επιλέγονται, αποθηκεύονται και συσκευάζονται σύμφωνα με όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές οι οποίες διέπουν αυτές τις διαδικασίες (ISO 22000:2018, ISO 14001: 2015, ISO 9001: 2015). Από την επιλογή έως και την τελική τους διάθεση, όλα τα προϊόντα ελέγχονται σχολαστικά σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας και πάντοτε συσκευάζονται σε ιδιαίτερες συσκευασίες οι οποίες εξασφαλίζουν την αναλλοίωτη γεύση τους.
Όλα τα προϊόντα είναι αυστηρά επιλεγμένα από την εγχώρια και παγκόσμια αγορά.

~ επιπλέον προϊόντα ~

Πληθώρα ειδών διατροφής

Εκτός από την μεγάλη ποικιλία σε ρύζια και όσπρια η εταιρία ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα των διατροφικών συνηθειών του καταναλωτή, καθώς στην ευρεία γκάμα των προϊόντων ΑΓΡΩΝ ΠΟΙΗΜΑΤΑ συμπεριλαμβάνεται μια πληθώρα ειδών διατροφής
(ελιές, ντοματοχυμοί, μαρμελάδες, κ.α.), τα οποία υπόσχονται στον καταναλωτή ένα υπέροχο γευστικό ταξίδι.

Image